2017. szeptember 10., vasárnap

Ivett és Gábor esküvője Hotel Dombóvár, 2017. augusztus 26.

Ivett és Gábor augusztus utolsó forró hétvégéjén házasodtak össze Dombóváron.  Az ifjú pár külön kérése volt még az egyeztető megbeszélés alatt, kérték tőlem, hogy mondjam el a vendégeknek ne tegyenek fel róluk képeket a Facebookra. Természetesen én is betartottam a kérésüket, ezért magát a lakodalmi eseményeket sem szeretném itt részletezni.
Gábor és Ivett, nem hivalkodó esküvőt szerveztek maguknak. Igazi családias légkörben zajlottak a megbeszélt koreográfia szerint az események. Idő közben kaptam tőlük egy köszönő levelet, amelyet idemásolok. Ebben röviden összefoglalták azt, hogy minden az Ö elképzeléseik szerint történt. Magam részéről a házasságukhoz sok siker, bőséges gyermekáldást kívánok. És az ott történt események maradjanak meg privát emlékeikben.

Kedves Jani!

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni az esküvőnkön való közreműködésedet és segítséget! Nagy jól sikerült minden, éppen úgy, ahogy terveztük. :) Habár a zenekar csak 3-ig játszott, az emberek maradtak még 4-ig beszélgetni, a barátok (kemény mag) pedig reggel 6-kor tértek nyugovóra...

Ha valaki vőfélyt keres az ismerőseink között, mindenképpen ajánlani fogjuk szolgálataidat. További jó vőfélykedést kívánunk!


Üdv.: Ivett és Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése